Bliniviikot 25.1 – 10.3.2019 – Kellariravintola

Bliniviikot 25.1 – 10.3.2019

PERINTEISIÄ TATTARI-PIKKUBLINEJÄ JA LISÄKKEENÄ:

Alkuruokana / Pääruokana

    

Metsäsienisalaatti

 punasipulia, maustekurkkua ja persiljaa           

10,80 / 18,80

 

Siianmätiä

 punasipulia, smetanaa ja tilliä

15,00 / 25,00

 

Kylmäsavustettua hauenmätiä

 punasipulia, smetanaa ja tilliä

15,00 / 25,00

 

Kirjolohenmätiä

                               punasipulia, smetanaa ja tilliä                                 

14,20 / 24,20

 

Savulammasmoussea

 punasipulia, maustekurkkua ja persiljaa     

13,80 / 23,80

                                                                    

                                                                  

BLINIMENU

 

Pikkublinejä L

kylmäsavustettua hauenmätiä, punasipulia, smetanaa ja tilliä

***

Paistettua kuhaa L, G

porkkana-voikastiketta ja fenkoliperunaa

tai

Ylikypsää karitsanniskaa L, G

kermaista rosmariinikastiketta ja pekoni-perunapyreetä

***

Tyrnijäädykettä L, G

48,00

 

(blinejä mahdollisuus saada myös gluteenittomana)