Joulujuhlat Kellariravintolassa
Joulupöytä
Katamme joulupöydän yli 25 hengen seurueelle (15.11. alkaen)
Tilli-sipulisilakkaa L, G
Katajanmarjasilakkaa L, G
Sinappisilliä L, G
Valkosipulisilliä L, G
Savulohimoussea ruisnapilla L
Kirjolohenmätiä, sipulia, smetanaa ja tilliä L, G
Lohipastramia ja Dijon-sinappikastiketta L, G
Kananmunanpuolikkaita L, G
Punajuuricarpaccio ja piparjuurikastiketta L, G, V
Vihersalaattia ja sitruunavinaigrettea L, G, V
Pikkelöityjä kasviksia L, G, V
Waldorfinsalaattia L, G
Rosollia L, G, V ja punajuurikermaa L, G
Maalaispateeta L, G
Maksapasteijaa L, G
Paahtopaistia ja mustaherukkakastiketta L, G
Keitinperunoita L, G, V
Porkkanahummusta L, G, V
Kellarin saaristolaisleipää L & voita L, G
***
Joulukinkkua, herneita, luumuja ja Kellarin sinappia L, G
Imellettyä perunalaatikkoa L
Lanttulaatikkoa L, G
***
Kellarin suklaakakkua L, G
Aurajuustoa L, G & pipareita L
Marmeladia L, G
43,00
Etukäteen tilattavissa vegaanisena seitankinkkua L, imellettyä perunalaatikkoa L ja lanttulaatikkoa L, G
Joulunajan ryhmämenut
Voimassa 15.11.-31.12.2021
1.
Lohipastrami L, G
pikkelöityjä kasviksia ja Dijon-sinappikastiketta
***
Savustettua ankanrintaa (FR) L, G
karpalokastiketta ja röstiperunaa
***
Piparkakkujäädykettä L, G
48,00
2.
Kellarin Skagen L
katkarapumoussea & kylmäsavustettua hauenmätiä, saaristolaisleipää
***
Keittiömestarin pippuripihvi 180g (FI) L, G
konjakki-pippurikastiketta ja perunagratiinia
***
Kellarin suklaakakkua L, G
vaniljajäätelöä
52,00
3.
Maa-artisokkakeittoa L, G (*V)
omenachutney & juuressipsejä
***
Punajuuririsottoa L, G, (*V)
portobelloa & pinjansiemeniä’
***
Mangosorbettia L, G, V
40,00
(*V) pyydettäessä saatavilla vegaanisena