Valkosipuliviikot 15.10. – 30.10.2021 – Kellariravintola

Valkosipuliviikot 15.10. – 30.10.2021

ALKURUOKIA

Paahdettua valkosipulikeittoa L 10,00

valkosipulikrutonkeja

Valkosipulietanoita pannussa L, G 11,00

Kellarin Beef Tataki L, G 13,00

marinoituja valkosipulinkynsiä ja pikkelöityä retikkaa

Valkosipulivoissa paistettuja pikkublinejä L 14,00

siianmätiä, smetanaa, sipulia ja tilliä

PÄÄRUOKIA

Valkosipuli-kantarellirisottoa L, G 22,00

Paistettua nieriää L, G 28,00

valkosipulirisottoa

Valkosipuligratinoitua broilerinfileetä L, G 23,00

punaviinikastiketta ja valkosipuliperunoita

Ylikypsää karitsan entrecotea L, G 27,00

valkosipuli-timjamikastiketta ja perunapyreetä

Schultzinhärkää 180g L, G 32,00

punaviinikastiketta, valkosipuli-voisulaa ja valkosipuliperunoita

JÄLKIRUOKANA

Kellarin suklaakakkua G 9,00

& valkosipulijäätelöä

MENUKOKONAISUUS

Pariloituja kampasimpukoita L, G

valkosipuli-hollandaisekastiketta

***

Paistettua nieriää L, G

valkosipulirisottoa

tai

Ylikypsää karitsan entrecotea L, G

valkosipuli-timjamikastiketta ja perunapyreetä

***

Kellarin suklaakakkua G

ja valkosipulijäätelöä

44,00