Valkosipuliviikot 15.10. – 30.10.2021
ALKURUOKIA
Paahdettua valkosipulikeittoa L 10,00
valkosipulikrutonkeja
Valkosipulietanoita pannussa L, G 11,00
Kellarin Beef Tataki L, G 13,00
marinoituja valkosipulinkynsiä ja pikkelöityä retikkaa
Valkosipulivoissa paistettuja pikkublinejä L 14,00
siianmätiä, smetanaa, sipulia ja tilliä
PÄÄRUOKIA
Valkosipuli-kantarellirisottoa L, G 22,00
Paistettua nieriää L, G 28,00
valkosipulirisottoa
Valkosipuligratinoitua broilerinfileetä L, G 23,00
punaviinikastiketta ja valkosipuliperunoita
Ylikypsää karitsan entrecotea L, G 27,00
valkosipuli-timjamikastiketta ja perunapyreetä
Schultzinhärkää 180g L, G 32,00
punaviinikastiketta, valkosipuli-voisulaa ja valkosipuliperunoita
JÄLKIRUOKANA
Kellarin suklaakakkua G 9,00
& valkosipulijäätelöä
MENUKOKONAISUUS
Pariloituja kampasimpukoita L, G
valkosipuli-hollandaisekastiketta
***
Paistettua nieriää L, G
valkosipulirisottoa
tai
Ylikypsää karitsan entrecotea L, G
valkosipuli-timjamikastiketta ja perunapyreetä
***
Kellarin suklaakakkua G
ja valkosipulijäätelöä
44,00