Ryhmämenut - Kellariravintola

Ryhmämenut

ALKURUOKANA:

Maa-artisokkakeittoa L, G

omenaa ja friteerattua artisokkaa

tai

Porocarpaccio L, G

puolukkakreemiä, pikkelöityjä kantarelleja ja kuivattua puolukkaa

tai

Kellarin Skagen L (saatavilla G)

käsinkuorittuja katkarapuja ja siianmätiä

PÄÄRUOKANA:

Selleripihvejä L, G

bearnaisekastiketta, tomaatti-kikhernesalsaa ja perunagratiinia

tai

Paahdettua lohta L, G

Sandefjordin kastiketta ja fenkoliperunoita

tai

Ankankoipiconfit (FR) L, G

omena-calvadoskastiketta ja perunapyreetä

tai

Häränsisäfileetä 180 g (FI) L, G

madeirakastiketta ja perunagratiinia

JÄLKIRUOKANA:

Punssijäädykettä L, G

kirsikkahilloketta

tai

Kellarin suklaakakkua L, G

vaniljajäätelöä

MENUN HINNAT:

Selleripihveillä 49,00

Lohella 57,00

Ankalla 57,00

Häränsisäfileellä 62,00



Toivomme mahdollisimman yhtenäistä menuvalintaa. (huomioimme erikoisruokavaliot)

Näin voimme taata tilaisuutenne sujuvuuden.

Ryhmämenut ovat tilattava viisi arkipäivää ennen varausta.

Teemme mielellämme tarjouksen toiveidenne mukaisesti, ota yhteyttä info@kellariravintola.fi tai 02 469 0360.