Ryhmämenut
ALKURUOKANA:
Maa-artisokkakeittoa L, G
omenaa ja friteerattua artisokkaa
tai
Porocarpaccio L, G
puolukkakreemiä, pikkelöityjä kantarelleja ja kuivattua puolukkaa
tai
Kellarin Skagen L (saatavilla G)
käsinkuorittuja katkarapuja ja siianmätiä
PÄÄRUOKANA:
Selleripihvejä L, G
bearnaisekastiketta, tomaatti-kikhernesalsaa ja perunagratiinia
tai
Paahdettua lohta L, G
Sandefjordin kastiketta ja fenkoliperunoita
tai
Ankankoipiconfit (FR) L, G
omena-calvadoskastiketta ja perunapyreetä
tai
Häränsisäfileetä 180 g (FI) L, G
madeirakastiketta ja perunagratiinia
JÄLKIRUOKANA:
Punssijäädykettä L, G
kirsikkahilloketta
tai
Kellarin suklaakakkua L, G
vaniljajäätelöä