Ryhmämenut - Kellariravintola

Ryhmämenut

voimassa 11.11.2024 alkaen

1.

Porocarpaccio L, G

pikkelöityjä kantarelleja ja puolukkakreemiä

***

Ankankoipiconfit (FR) L, G

hunaja-portviinikastiketta ja palsternakka-perunapyreetä

***

Mokka Crème Brûlee L, G

55,00

2.

Kellarin Skagen L (saatavilla G)

käsinkuorittuja katkarapuja ja siianmätiä

***

Ylikypsää porsaanposkea (FI) L, G

Dijon-sinappikastiketta ja perunagratiinia

***

Kellarin suklaakakkua L, G

vaniljajäätelöä

55,00

3.

Lohipastramia L, G

fenkolia & kurkkua ja wasabimajoneesia

***

Häränsisäfileetä (FI) L, G

konjakki-pippurikastiketta ja perunagratiinia

***

Karpalojäädykettä ja marenkia L, G

60,00

MENU 1 – 3 on mahdollista vaihtaa pääruoaksi

Yrttigratinoitua kuhaa, beurre blanc -kastiketta ja palsternakka-perunapyreetä

Kasvismenu

Avokadotartar L (saatavilla G)

tomaattisalsaa

***

Punajuuririsottoa L, G (saatavilla V)

fetajuustomoussea, pinjansimeniä ja rucolaa

***

Sorbettia L, G, V

47,00

Menu Kellari

Lohipastrami L, G

fenkolia, kurkkua ja wasabimajoneesia

***

Jokirapukeittoa L, G

sitruuna créme fraîche

***

Yrttigratinoitua kuhaa L, G

beurre blanc -kastiketta ja palsternakka-perunapyreetä

TAI

Keittiömestarin pippuripihvi 120 g (FI) L, G

konjakki-pippurikastiketta ja perunagratiinia

***

Karpalojäädykettä ja marenkia L, G

69,00



Ryhmämenut ovat tilattava viisi arkipäivää etukäteen .

Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot

Teemme mielellämme tarjouksen toiveidenne mukaisesti, ota yhteyttä info@kellariravintola.fi tai 02 469 0360.