Ryhmämenut
voimassa 11.11.2024 alkaen
1.
Porocarpaccio L, G
pikkelöityjä kantarelleja ja puolukkakreemiä
***
Ankankoipiconfit (FR) L, G
hunaja-portviinikastiketta ja palsternakka-perunapyreetä
***
Mokka Crème Brûlee L, G
55,00
2.
Kellarin Skagen L (saatavilla G)
käsinkuorittuja katkarapuja ja siianmätiä
***
Ylikypsää porsaanposkea (FI) L, G
Dijon-sinappikastiketta ja perunagratiinia
***
Kellarin suklaakakkua L, G
vaniljajäätelöä
55,00
3.
Lohipastramia L, G
fenkolia & kurkkua ja wasabimajoneesia
***
Häränsisäfileetä (FI) L, G
konjakki-pippurikastiketta ja perunagratiinia
***
Karpalojäädykettä ja marenkia L, G
60,00
MENU 1 – 3 on mahdollista vaihtaa pääruoaksi
Yrttigratinoitua kuhaa, beurre blanc -kastiketta ja palsternakka-perunapyreetä
Kasvismenu
Avokadotartar L (saatavilla G)
tomaattisalsaa
***
Punajuuririsottoa L, G (saatavilla V)
fetajuustomoussea, pinjansimeniä ja rucolaa
***
Sorbettia L, G, V
47,00
Menu Kellari
Lohipastrami L, G
fenkolia, kurkkua ja wasabimajoneesia
***
Jokirapukeittoa L, G
sitruuna créme fraîche
***
Yrttigratinoitua kuhaa L, G
beurre blanc -kastiketta ja palsternakka-perunapyreetä
TAI
Keittiömestarin pippuripihvi 120 g (FI) L, G
konjakki-pippurikastiketta ja perunagratiinia
***