Ryhmämenut
voimassa 19.4 alkaen
1.
Tomaattia ja Buffalomozzarellaa L, G
basilikakastiketta
***
Ankankoipiconfit (FR) L, G
calvadoskastiketta ja parmesan-perunaterriiniä
***
Marjoja ja Sabayon-kastiketta L, G
50,00
2.
Avokadotartar L (saatavilla G)
basilikakastiketta
***
Sitruuna-parsarisottoa L, G
***
Sorbettia ja marenkia L, G
45,00
3.
Parsaa ja käsinkuorittuja katkarapuja L, G
hollandaisekastiketta
***
Mustajuurikeittoa L, G
Serranon-kinkkua
***
Paistettua nieriää L, G
porkkana beurre blanc ja krossattua perunaa
tai
Keittiömestarin pippuripihvi 120 g (FI) L, G
konjakki-pippurikastiketta ja parmesan-perunaterriiniä
***
Kellarin suklaakakkua L, G
vaniljajäätelöä