Ryhmämenut
voimassa 31.5.2025 asti
1.
Parsaa ja pariloituja kampasimpukoita L, G
hollandaisekastiketta
***
Paahdettua ankanrintaa (FR) L, G
mustaherukkakastiketta ja perunagratiinia
***
Kellarin suklaakakkua L, G
Baileys-jäätelöä G (saatavilla L vaniljajäätelöllä)
58,00
2.
Kellarin Skagen L (saatavilla G)
käsinkuorittuja katkarapuja ja siianmätiä
***
Ylikypsää karitsanniskaa (NZ) L, G
valkosipuli-rosmariinikastiketta ja perunapyreetä
***
Pistaasi Crème Brûlee L, G
paahdettua valkosuklaata
58,00
3.
Mustajuurikeittoa L, G
omenaa ja mustajuurisipsejä
***
Sitruuna-parsarisottoa L, G (saatavilla V)
rucolaa ja parmesanjuustoa
***
Sorbettia L, G
47,00
Menuihin on mahdollista vaihtaa pääruoaksi
Savustettua lohta, korvasienikastiketta ja paahdettua perunaa
Menu Kellari
Kellarin Skagen L (saatavilla G)
käsinkuorittuja katkarapuja ja siianmätiä
***
Mustajuurikeittoa L, G
omenaa ja mustajuurisipsejä
***
Savustettua lohta L, G
korvasienikastiketta ja paahdettua perunaa
TAI
Keittiömestarin pippuripihvi 120 g (FI) L, G
konjakki-pippurikastiketta ja perunagratiinia
***
Tyrnijäädykettä L, G
paahdettua valkosuklaata
69,00
VIINIPAKETTI MENULLE 40,00