Ryhmämenut - Kellariravintola

Ryhmämenut

voimassa alkaen 15.11.2023

1.

Porocarpaccio L, G

piparjuurikastiketta, parmesanjuustoa ja kuivattua puolukkaa

***

Paahdettua lohta (FR) L, G

ruohosipuli-hollandaisekastiketta ja sitruuna-perunapyreetä

***

Omena-kanelijäädykettä L, G

52,00

2.

Kellarin Skagen L (saatavilla G)

käsinkuorittuja katkarapuja, siianmätiä ja smetanaa

***

Rosmariinimarinoitua häränsisäfileetä L, G

punaviinikastiketta, paahdettua perunaa ja juureksia

***

Kellarin suklaakakkua L, G

rommi-rusinajäätelöä G

60,00

3.

Kantarellikeittoa L, G

tryffeliöljyä

***

Punajuuririsottoa L, G

vuohenjuustoa ja juuressipsejä

***

Vadelmasorbettia ja marenkia L, G

45,00

menu saatavilla vegaanisena

Menu Kellari

Kellarin Skagen L, (saatavilla G)

käsinkuorittuja katkarapuja, siianmätiä ja smetanaa

***

Kantarellikeittoa L, G

tryffeliöljyä

***

Paahdettua lohta L, G

ruohosipuli-hollandaisekastiketta ja sitruuna-perunapyreetä

tai

Ankankoipiconfit (FR) L, G

calvadoskastiketta, paahdettua perunaa ja juureksia

***

Kellarin suklaakakkua L, G

rommi-rusinajäätelöä G

62,00



Ryhmämenut ovat tilattava viisi arkipäivää etukäteen .

Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot

Teemme mielellämme tarjouksen toiveidenne mukaisesti, ota yhteyttä info@kellariravintola.fi tai 02 469 0360.