Ryhmämenut – Kellariravintola

Ryhmämenut

 

1.

Kellarin kalalautanen L (saatavilla G)

sinappisilliä, tervasilakkaa, konjakki-graavilohta, savumuikkuja, katkarapumoussea, pikeklöityä kurkkua ja fenkolia, kananmunanpuolikas ja saaristolaisleipää

***

Paistettua siikaa L, G

jokirapukastiketta ja peruna-palsternakkapyreetä

***

Piparkakkujäädykettä L, G

50,00

2.

Lohipastramia L, G

pikkelöityä kurkkua ja fenkolia ja punajuurikreemiä

***

Häränsisäfileetä (FI) L, G

madeirakastiketta ja perunagratiinia

***

Marenkia ja karpalomoussea L, G

56,00

3.

Punajuuriterriiniä L, G

vuohenjuustomoussea ja paahdettuja pähkinöitä

***

Maa-artisokkarisottoa L, G (*V)

tryffeliöljyä

***

Piparkakkujäädykettä L, G

43,00

Ryhmämenut ovat tilattava viisi arkipäivää etukäteen .

Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot

Teemme mielellämme tarjouksen toiveidenne mukaisesti, ota yhteyttä info@kellariravintola.fi tai 02 469 0360.