Ryhmämenut
1.
Kellarin Skagen L (saatavilla G)
tillikreemiä
***
Aurajuustogratinoitua broilerinfileetä L, G
punaviinikastiketta ja röstiperunaa
***
Kellarin suklaakakkua ja Baileysjäätelöä G (saatavilla L vaniljajäätelöllä)
48,00
2.
Kellarin perinteisiä pikkublinejä L (saatavilla G)
siianmätiä, punasipulia, smetanaa ja tilliä
***
Keittiömestarin pippuripihvi 180 g (FI) L, G
konjakki-pippurikastiketta ja perunagratiinia
***
Tyrnijäädykettä ja marenkia L, G
58,00
3.
Kantarellikeittoa L, G
saaristolaisleipää L
***
Maa-artisokkarisottoa L, G (*V)
tryffeliöljyä
***
Sorbettia ja marenkia L, G
45,00
Menu 1 – 2 voi vaihtaa pääruoaksi Paistettua siikaa, jokirapukastiketta ja palsternakka-perunapyreenä, munun hinta on tällöin 52,00
Menu kolme on saatavilla vegaanisena.
Ryhmämenut ovat tilattava viisi arkipäivää etukäteen .
Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot