Ryhmämenut
voimassa alkaen 15.11.2023
1.
Porocarpaccio L, G
piparjuurikastiketta, parmesanjuustoa ja kuivattua puolukkaa
***
Paahdettua lohta (FR) L, G
ruohosipuli-hollandaisekastiketta ja sitruuna-perunapyreetä
***
Omena-kanelijäädykettä L, G
52,00
2.
Kellarin Skagen L (saatavilla G)
käsinkuorittuja katkarapuja, siianmätiä ja smetanaa
***
Rosmariinimarinoitua häränsisäfileetä L, G
punaviinikastiketta, paahdettua perunaa ja juureksia
***
Kellarin suklaakakkua L, G
rommi-rusinajäätelöä G
60,00
3.
Kantarellikeittoa L, G
tryffeliöljyä
***
Punajuuririsottoa L, G
vuohenjuustoa ja juuressipsejä
***
Vadelmasorbettia ja marenkia L, G
45,00
menu saatavilla vegaanisena
Menu Kellari
Kellarin Skagen L, (saatavilla G)
käsinkuorittuja katkarapuja, siianmätiä ja smetanaa
***
Kantarellikeittoa L, G
tryffeliöljyä
***
Paahdettua lohta L, G
ruohosipuli-hollandaisekastiketta ja sitruuna-perunapyreetä
tai
Ankankoipiconfit (FR) L, G
calvadoskastiketta, paahdettua perunaa ja juureksia
***
Kellarin suklaakakkua L, G
rommi-rusinajäätelöä G