Bliniviikot 1.2 - 11.3.2018 - Kellariravintola

Bliniviikot 1.2 – 11.3.2018

PERINTEISIÄ TATTARIJAUHOON TEHTYJÄ PIKKUBLINEJÄ
Alkuruokana 40 g / Pääruokana 80 g

 

Metsäsienisalaattia, punasipulia, maustekurkkua ja persiljaa 10,80 / 18,80

Siianmätiä, punasipulia, smetanaa ja tilliä 14,80 / 24,80

Kylmäsavustettua hauenmätiä, punasipulia, smetanaa ja tilliä 14,80 / 24,80

Kirjolohenmätiä, punasipulia, smetanaa ja tilliä 13,80 / 23,80

Savuporomoussea, punasipulia, maustekurkkua ja persiljaa 13,80 / 23,80

Lisätäyte 40 g   5,00   

 

BLINIMENU

Pikkublinejä

siianmätiä, punasipulia, smetanaa ja tilliä

***

Yrttikuorrutettua kuhaa

porkkanakastiketta ja juuresperunaa

tai

Ylikypsää karitsanniskaa

valkosipuli-rosmariinikastiketta ja juuresperunaa

***

Creme Brulee  46,00