Ryhmämenut
voimassa 23.7.2025 – 4.10.2025
1.
Kantarellikeittoa L, G
ruohosipulituorejuustoa
***
Paistettua kuhaa L, G
karhunlaukkavoita ja sitruunarisottoa
***
Sitruuna Crème Brûlee L, G
57,00
2.
Punajuuricarpaccio L, G
vuohenjuustokreemiä, rucolaa ja pinjansiemeniä
***
Selleripihvejä L, G
bearnaisekastiketta, tomaatti-kikhernesalsaa ja perunagratiinia
***
Sorbettia L, G
tuoreita marjoja
49,00
3.
Kellarin savulohta ja Dijon-perunasalaattia L, G
tillikreemiä
***
Naudan sisäfileetä (FI) L, G
punaviinikastiketta ja perunagratiinia
***
Kellarin suklaakakkua L, G
appelsiini-mascarponea
64,00
Menu Kellari
Kellarin savulohta ja Dijon-perunasalaattia L, G
tillikreemiä
***
Kantarellikeittoa L, G
ruohosipulituorejuustoa
***
Paistettua kuhaa L, G
karhunlaukkavoita ja sitruunarisottoa
TAI
Keittiömestarin pippuripihvi 120 g (FI) L, G
konjakki-pippurikastiketta ja perunagratiinia
***
Kellarin suklaakakkua L, G
appelsiini-mascarponea
69,00
VIINIPAKETTI MENULLE 43,00