Ryhmämenut
Syksy
voimassa 8.10 – 8.11.2025
1.
Porocarpaccio L, G
puolukkakreemiä, pikkelöityjä kantarelleja ja kuivattua puolukkaa
***
Ankankoipiconfit (FR) L, G
omena-calvadoskastiketta ja perunapyreetä
***
Mokka Crème Brûlee L, G
57,00
2.
Kellarin Skagen L (saatavilla G)
käsinkuorittuja katkarapuja ja siianmätiä
***
Keittiömestarin pippuripihvi 180 g (FI) L, G
konjakki-pippurikastiketta ja perunagratiinia
***
Kellarin suklaakakkua L, G
vaniljajäätelöä
62,00
3.
Maa-artisokkakeittoa L, G
omenaa ja artisokkasipsejä
***
Selleripihvejä L, G
bearnaisekastiketta, tomaatti-kikhernesalsaa ja perunagratiinia
***
Punssijäädykettä ja kirsikkahilloa L, G
49,00
Syksyn ryhmämenu 1-2 voi vaihtaa pääruoaksi
Paahdettua lohta, Sandefjordinkastiketta ja fenkoliperunoita L, G