Ryhmämenut - Kellariravintola

Ryhmämenut

Syksy

voimassa 8.10 – 8.11.2025

1.

Porocarpaccio L, G

puolukkakreemiä, pikkelöityjä kantarelleja ja kuivattua puolukkaa

***

Ankankoipiconfit (FR) L, G

omena-calvadoskastiketta ja perunapyreetä

***

Mokka Crème Brûlee L, G

57,00

2.

Kellarin Skagen L (saatavilla G)

käsinkuorittuja katkarapuja ja siianmätiä

***

Keittiömestarin pippuripihvi 180 g (FI) L, G

konjakki-pippurikastiketta ja perunagratiinia

***

Kellarin suklaakakkua L, G

vaniljajäätelöä

62,00

3.

Maa-artisokkakeittoa L, G

omenaa ja artisokkasipsejä

***

Selleripihvejä L, G

bearnaisekastiketta, tomaatti-kikhernesalsaa ja perunagratiinia

***

Punssijäädykettä ja kirsikkahilloa L, G

49,00

Syksyn ryhmämenu 1-2 voi vaihtaa pääruoaksi

Paahdettua lohta, Sandefjordinkastiketta ja fenkoliperunoita L, G



Toivomme mahdollisimman yhtenäistä menuvalintaa. (huomioimme erikoisruokavaliot)

Näin voimme taata tilaisuutenne sujuvuuden.

Ryhmämenut ovat tilattava viisi arkipäivää ennen varausta.

Teemme mielellämme tarjouksen toiveidenne mukaisesti, ota yhteyttä info@kellariravintola.fi tai 02 469 0360.