Valkosipuliviikot 14.10. – 3.11.2019
ALKURUOKIA
Paahdettua valkosipulikeittoa, valkosipulikrutonkeja L
9,00
Valkosipulietanoita pannussa L, G
10,90
Pariloituja kampasimpukoita, valkosipuli-hollandaisekastiketta L, G
12,50
Valkosipulivoissa paistettuja pikkublinejä L
siianmätiä, smetanaa, sipulia ja tilliä tai savuporomoussea ja maustekurkkua
14,00
PÄÄRUOKIA
Valkosipuli-tattirisottoa L, G
19,50
Paahdettua lohta valkosipuli-tuorejuustotäytteellä valkoviinikastiketta ja röstiperunaa L, G
27,50
Broilerinfileetä valkosipuli-tattikastiketta ja röstiperunaa L, G
21,00
Ylikypsää karitsanniskaa valkosipuli-rosmariinikastiketta ja vuohenjuusto-perunapyreetä VL, G
28,00
Schultzinhärkää 180 g punaviinikastiketta, valkosipuli-voisulaa ja valkosipuli-perunapaistos L,G
30,00
JÄLKIRUOKANA
Kellarin suklaakakkua ja valkosipulijäätelöä G
8,50
VALKOSIPULIMENU
Pariloituja kampasimpukoita valkosipuli-hollandaisekastiketta L, G
***
Paahdettua lohta valkosipuli-tuorejuustotäytteellä valkoviinikastiketta ja röstiperunaa L, G
tai
Ylikypsää karitsanniskaa valkosipuli-rosmariinikastiketta ja vuohenjuusto-perunapyreetä VL, G
***
Kellarin suklaakakkua ja valkosipulijäätelöä G
44,00