Valkosipuliviikot 14.10. - 3.11.2019 - Kellariravintola

Valkosipuliviikot 14.10. – 3.11.2019

ALKURUOKIA

 

Paahdettua valkosipulikeittoa, valkosipulikrutonkeja L     

9,00

Valkosipulietanoita pannussa L, G

10,90

Pariloituja kampasimpukoita, valkosipuli-hollandaisekastiketta L, G  

12,50

Valkosipulivoissa paistettuja pikkublinejä L                

siianmätiä, smetanaa, sipulia ja tilliä tai savuporomoussea ja maustekurkkua

14,00

 

PÄÄRUOKIA

 

Valkosipuli-tattirisottoa L, G            

19,50

Paahdettua lohta valkosipuli-tuorejuustotäytteellä valkoviinikastiketta ja röstiperunaa L, G

 27,50

Broilerinfileetä valkosipuli-tattikastiketta ja röstiperunaa L, G                            

21,00

Ylikypsää karitsanniskaa valkosipuli-rosmariinikastiketta ja vuohenjuusto-perunapyreetä VL, G      

28,00

Schultzinhärkää 180 g  punaviinikastiketta, valkosipuli-voisulaa ja valkosipuli-perunapaistos L,G               

30,00

 

JÄLKIRUOKANA

 

Kellarin suklaakakkua ja valkosipulijäätelöä G

8,50   

 

VALKOSIPULIMENU

 

Pariloituja kampasimpukoita valkosipuli-hollandaisekastiketta L, G

                      ***

Paahdettua lohta valkosipuli-tuorejuustotäytteellä valkoviinikastiketta ja röstiperunaa L, G

tai

Ylikypsää karitsanniskaa valkosipuli-rosmariinikastiketta ja vuohenjuusto-perunapyreetä VL, G      

                      ***

Kellarin suklaakakkua ja valkosipulijäätelöä G

44,00