Valkosipuliviikot 16.-31.10.2020 - Kellariravintola

Valkosipuliviikot 16.-31.10.2020

ALKURUOKIA:

Paahdettua valkosipulikeittoa, valkosipulikrutonkeja L

9,00

Valkosipulietanoita pannussa, talon leipää L

11,00

Porocarpaccio, marinoituja valkosipulinkynsiä ja aiolia L, G

12,00

Valkosipulivoissa paistettuja pikkublinejä, siinmätiä, smetanaa, sipulia ja tilliä L

14,00

 

PÄÄRUOKIA:

Valkosipuli-kantarellirisottoa L, G

21,00

Paahdettua lohta valkosipuli-tuorejuustotäytteellä, valkoviinikastiketta ja röstiperunaa L, G

26,00

Valkosipuligratinoitua broilerinfileetä, punaviinikastiketta ja röstiperunaa L, G

21,00

Ylikypsää karitsannniskaa, valkosipuli-rosmariinikastiketta ja perunapyreetä L, G

26,00

Schultzinhärkää 180g, punaviinikastiketta, valkosipuli-voisulaa ja valkosipuliperunoita L, G

30,00

 

JÄLKIRUOKANA:

Kellarin suklaakakkua ja valkosipulijäätelöä G

8,50

 

MENUKOKONAISUUS:

Pariloituja kampasimpukoita, valkosipuli-hollandaisekastiketta L, G

***

Paahdettua lohta valkosipuli-tuorejuustotäytteellä, valkoviinikastiketta ja röstiperunaa L, G

tai

Ylikypsää karitsannniskaa, valkosipuli-rosmariinikastiketta ja perunapyreetä L, G

***

Kellarin suklaakakkua ja valkosipulijäätelöä G

44,00