Valkosipuliviikot 16.-31.10.2020
ALKURUOKIA:
Paahdettua valkosipulikeittoa, valkosipulikrutonkeja L
9,00
Valkosipulietanoita pannussa, talon leipää L
11,00
Porocarpaccio, marinoituja valkosipulinkynsiä ja aiolia L, G
12,00
Valkosipulivoissa paistettuja pikkublinejä, siinmätiä, smetanaa, sipulia ja tilliä L
14,00
PÄÄRUOKIA:
Valkosipuli-kantarellirisottoa L, G
21,00
Paahdettua lohta valkosipuli-tuorejuustotäytteellä, valkoviinikastiketta ja röstiperunaa L, G
26,00
Valkosipuligratinoitua broilerinfileetä, punaviinikastiketta ja röstiperunaa L, G
21,00
Ylikypsää karitsannniskaa, valkosipuli-rosmariinikastiketta ja perunapyreetä L, G
26,00
Schultzinhärkää 180g, punaviinikastiketta, valkosipuli-voisulaa ja valkosipuliperunoita L, G
30,00
JÄLKIRUOKANA:
Kellarin suklaakakkua ja valkosipulijäätelöä G
8,50
MENUKOKONAISUUS:
Pariloituja kampasimpukoita, valkosipuli-hollandaisekastiketta L, G
***
Paahdettua lohta valkosipuli-tuorejuustotäytteellä, valkoviinikastiketta ja röstiperunaa L, G
tai
Ylikypsää karitsannniskaa, valkosipuli-rosmariinikastiketta ja perunapyreetä L, G
***
Kellarin suklaakakkua ja valkosipulijäätelöä G
44,00