Valkosipuliviikot 7.-22.10.2022 - Kellariravintola

Valkosipuliviikot 7.-22.10.2022

Menukokonaisuus

Lohipastrami L, G

pikkelöityä kurkkua & fenkolia, aiolia

***

Paistettua siikaa L, G

valkosipuli-hollandaisekastiketta ja peruna-palsternakkapyreetä

tai

Ylikypsää karitsan entrecotea L, G

valkosipuli-timjamikastiketta ja peruna-palsternakkapyreetä

***

Kellarin suklaakakkua G

valkosipulijäätelöä

50,00

Alkuruokia

Paahdettua valkosipulikeittoa L 10,00

valkosipulikrutonkeja

Valkosipulietanoita pannussa L, G 13,00

Lohipastrami L, G 14,00

pikkelöityä kurkkua & fenkolia, aiolia

Valkosipulivoissa paistettuja jättikatkarapuja L, G 14,00

aiolia

Pääruokia

Maa-artisokkarisottoa L, G 24,00

paahdettua valkosipuliöljyä

Paistettua siikaa L, G 29,00

valkosipuli-hollandaisekastiketta ja peruna-palsternakkapyreetä

Ylikypsää karitsan entrecotea (NZ) L, G 29,00

valkosipuli-timjamikastiketta ja peruna-palsternakkapyreetä

Schultzinhärkää 180g (FI) L, G 36,00

punaviinikastiketta, valkosipuli-voisulaa ja valkosipuliperunoita

Jälkiruokana

Kellarin suklaakakkua G 9,00

valkosipulijäätelöä