Valkosipuliviikot 7.-22.10.2022

Menukokonaisuus
Lohipastrami L, G
pikkelöityä kurkkua & fenkolia, aiolia
***
Paistettua siikaa L, G
valkosipuli-hollandaisekastiketta ja peruna-palsternakkapyreetä
tai
Ylikypsää karitsan entrecotea L, G
valkosipuli-timjamikastiketta ja peruna-palsternakkapyreetä
***
Kellarin suklaakakkua G
valkosipulijäätelöä
50,00
Alkuruokia
Paahdettua valkosipulikeittoa L 10,00
valkosipulikrutonkeja
Valkosipulietanoita pannussa L, G 13,00
Lohipastrami L, G 14,00
pikkelöityä kurkkua & fenkolia, aiolia
Valkosipulivoissa paistettuja jättikatkarapuja L, G 14,00
aiolia
Pääruokia
Maa-artisokkarisottoa L, G 24,00
paahdettua valkosipuliöljyä
Paistettua siikaa L, G 29,00
valkosipuli-hollandaisekastiketta ja peruna-palsternakkapyreetä
Ylikypsää karitsan entrecotea (NZ) L, G 29,00
valkosipuli-timjamikastiketta ja peruna-palsternakkapyreetä
Schultzinhärkää 180g (FI) L, G 36,00
punaviinikastiketta, valkosipuli-voisulaa ja valkosipuliperunoita
Jälkiruokana
Kellarin suklaakakkua G 9,00
valkosipulijäätelöä